دستگاه سیر له‌کن

برای‌تان پیش آمده بعد از پخت یک غذا، بخاطر رنده کردن سیر دست‌هایتان تا مدت‌ها بو بگیرد؟ حتی گاهی اوقات برای برخی از پوست‌های حساس، تماس مستقیم با سیر خام و رنده کردن آن می‌تواند باعث تحریک پوست و التهاب شود. با دستگاه سیر له‌کن، راحت و بدون دردسر می‌توانید سیرها را له کرده و در غذا استفاده کنید.

شناسه محصول: 116079
توضیحات

Heat garlic press

برای‌تان پیش آمده بعد از پخت یک غذا، بخاطر رنده کردن سیر دست‌هایتان تا مدت‌ها بو بگیرد؟ حتی گاهی اوقات برای برخی از پوست‌های حساس، تماس مستقیم با سیر خام و رنده کردن آن می‌تواند باعث تحریک پوست و التهاب شود. با دستگاه سیر له‌کن، راحت و بدون دردسر می‌توانید سیرها را له کرده و در غذا استفاده کنید.

ویژگی‌های دستگاه سیر له‌کن

آسان کردن کار شما

سیر به عنوان یک چاشنی سبز طبیعی، نقش مهمی در غذاهای مناطق شمالی و جنوبی دارد. سیر نه تنها عطر و طعم غذا را افزایش می‌دهد، بلکه دارای ارزش درمانی می‌باشد و به حفظ سلامت کمک می‌کند. اما به موضوع با ‌اهمیتی مانند خوردن سیر هرگز به صورت حرفه‌ای پرداخته نشده است. در طول فرآیند پخت و پز با سیر، اغلب با موقعیت‌های سخت مواجه می‌شویم: ممکن است همه جا پاشیده شود و یا دستانمان بو بگیرد. اما دستگاه سیر له‌کن این مشکل را به راحتی حل می‌کند. طراحی نفیس آن باعث می‌شود که سیر و آب سیر له‌ شده را راحت‌تر در دسترس داشته باشید. کوچک و کارآمد است و می‌توانید هر طور که تمایل دارید از آن استفاده کنید.

دسته با طراحی ارگونومیک؛ نیرو علمی‌تر و استفاده کارآمدتر

این محصول در هنگام استفاده تا حد زیادی با شکل طبیعی دست مطابقت دارد، دارای بافت مات، چسبندگی راحت، تحمل نیروی علمی، مقاومت در برابر فشار قوی است و برای استفاده کارآمدتر است. فقط با یک فشار می‌توانید انواع غذاهای لذیذ را به راحتی بپزید و مطمئناً یک کمک دست کوچک مفید در آشپزخانه است.

صفحه فشار جمع‌شونده ساده

نچسب و آسان برای تمیز کردن، راحت‌تر و بهداشتی‌تر می‌باشد. صفحه فشار دارای یک طراحی مسطح مینیمالیستی است که می‌تواند به راحتی و با انعطاف‌پذیری بالا باز شود. این طرح فاقد گوشه‌های غیرقابل دسترسی است که به طور موثر از مخفی شدن و تکثیر باکتری‌ها جلوگیری می‌کند و کاملا بهداشتی و ایمن است. با سیر له شده، غذاهای خود را معطر کنید. از فولاد ضد زنگ، ظریف، صاف و آسان برای شستشو ساخته شده است.

سوراخ‌ها‌ی یکنواخت

سوراخ‌ها یکنواخت هستند و پوره سیر در یک ثانیه بیرون می‌آید و آماده طبخ است. دارای ۶۳ سوراخ یکنواخت و طراحی قیف دهان بسته که پوره لطیف‌تری تولید می‌کند و سرعت تولید سیر بالاتری دارد. چه پوره سیر را مصرف کنید و چه آب سیر، می‌توانید این محصول را برای پخت و پز انتخاب کنید. همچنین می‌توانید با استفاده از این دستگاه مواد دیگری مانند زنجبیل را نیز فشار دهید و از پوره و یا آب آن استفاده کنید.

دیگر جزئیات محصول

  • صفحه فشار فولاد ضد زنگ ۳۰۴، ایمن و بادوام
  • صفحه فشار ضخیم شده، در برابر فشار مقاومت می‌کند و تغییر شکل نمی‌دهد.
  • مواد دسته یکپارچه، زیبا و راحت
  • پرچ‌های با استحکام بالا، محکم و بادوام

مشخصات

  • نام محصول: دستگاه سیر له‌کن
  • اندازه‌های استاندارد: ۱۷۲*۶۵*۳۴ میلی‌متر
  • وزن محصول: ۱۲۸ گرم
  • مواد: نایلون + فایبرگلاس

تصاویر همه از محصول واقعی گرفته شده‌اند، اما به دلیل تفاوت در نور عکاسی و وضوح کامپیوتر، ممکن است تفاوت رنگ جزئی بین عکس‌ها و محصول واقعی وجود داشته باشد.

طرز استفاده از سیر له‌کن

  1. مواد را آماده کنید.
  2. حبه‌های سیر را اضافه کنید.
  3. نگه ‌دارید و فشار دهید.
  4. باقی‌مانده را با چاقو تمیز کنید.

چرا باید سیر له‌کن را خریداری کنیم؟

این محصول در وقت‌تان حین آشپزی صرفه‌جویی می‌کند، ضخیم و بادوام است و تا سال‌ها می‌توانید از آن استفاده کنید. همچنین تمیز کردن و شستشوی آن هم راحت است.

جمع‌بندی

گاهی یک تغییر کوچک در روند انجام کاری، می‌تواند نتایج مثبت زیادی برجای بگذارد. از این سیر له‌کن در فرآیند آشپزی کمک بگیرید تا به همین نتیجه برسید!

دستگاه سیر له‌کن

برای‌تان پیش آمده بعد از پخت یک غذا، بخاطر رنده کردن سیر دست‌هایتان تا مدت‌ها بو بگیرد؟ حتی گاهی اوقات برای برخی از پوست‌های حساس، تماس مستقیم با سیر خام و رنده کردن آن می‌تواند باعث تحریک پوست و التهاب شود. با دستگاه سیر له‌کن، راحت و بدون دردسر می‌توانید سیرها را له کرده و در غذا استفاده کنید.

شناسه محصول: 116079
توضیحات

Heat garlic press

برای‌تان پیش آمده بعد از پخت یک غذا، بخاطر رنده کردن سیر دست‌هایتان تا مدت‌ها بو بگیرد؟ حتی گاهی اوقات برای برخی از پوست‌های حساس، تماس مستقیم با سیر خام و رنده کردن آن می‌تواند باعث تحریک پوست و التهاب شود. با دستگاه سیر له‌کن، راحت و بدون دردسر می‌توانید سیرها را له کرده و در غذا استفاده کنید.

ویژگی‌های دستگاه سیر له‌کن

آسان کردن کار شما

سیر به عنوان یک چاشنی سبز طبیعی، نقش مهمی در غذاهای مناطق شمالی و جنوبی دارد. سیر نه تنها عطر و طعم غذا را افزایش می‌دهد، بلکه دارای ارزش درمانی می‌باشد و به حفظ سلامت کمک می‌کند. اما به موضوع با ‌اهمیتی مانند خوردن سیر هرگز به صورت حرفه‌ای پرداخته نشده است. در طول فرآیند پخت و پز با سیر، اغلب با موقعیت‌های سخت مواجه می‌شویم: ممکن است همه جا پاشیده شود و یا دستانمان بو بگیرد. اما دستگاه سیر له‌کن این مشکل را به راحتی حل می‌کند. طراحی نفیس آن باعث می‌شود که سیر و آب سیر له‌ شده را راحت‌تر در دسترس داشته باشید. کوچک و کارآمد است و می‌توانید هر طور که تمایل دارید از آن استفاده کنید.

دسته با طراحی ارگونومیک؛ نیرو علمی‌تر و استفاده کارآمدتر

این محصول در هنگام استفاده تا حد زیادی با شکل طبیعی دست مطابقت دارد، دارای بافت مات، چسبندگی راحت، تحمل نیروی علمی، مقاومت در برابر فشار قوی است و برای استفاده کارآمدتر است. فقط با یک فشار می‌توانید انواع غذاهای لذیذ را به راحتی بپزید و مطمئناً یک کمک دست کوچک مفید در آشپزخانه است.

صفحه فشار جمع‌شونده ساده

نچسب و آسان برای تمیز کردن، راحت‌تر و بهداشتی‌تر می‌باشد. صفحه فشار دارای یک طراحی مسطح مینیمالیستی است که می‌تواند به راحتی و با انعطاف‌پذیری بالا باز شود. این طرح فاقد گوشه‌های غیرقابل دسترسی است که به طور موثر از مخفی شدن و تکثیر باکتری‌ها جلوگیری می‌کند و کاملا بهداشتی و ایمن است. با سیر له شده، غذاهای خود را معطر کنید. از فولاد ضد زنگ، ظریف، صاف و آسان برای شستشو ساخته شده است.

سوراخ‌ها‌ی یکنواخت

سوراخ‌ها یکنواخت هستند و پوره سیر در یک ثانیه بیرون می‌آید و آماده طبخ است. دارای ۶۳ سوراخ یکنواخت و طراحی قیف دهان بسته که پوره لطیف‌تری تولید می‌کند و سرعت تولید سیر بالاتری دارد. چه پوره سیر را مصرف کنید و چه آب سیر، می‌توانید این محصول را برای پخت و پز انتخاب کنید. همچنین می‌توانید با استفاده از این دستگاه مواد دیگری مانند زنجبیل را نیز فشار دهید و از پوره و یا آب آن استفاده کنید.

دیگر جزئیات محصول

  • صفحه فشار فولاد ضد زنگ ۳۰۴، ایمن و بادوام
  • صفحه فشار ضخیم شده، در برابر فشار مقاومت می‌کند و تغییر شکل نمی‌دهد.
  • مواد دسته یکپارچه، زیبا و راحت
  • پرچ‌های با استحکام بالا، محکم و بادوام

مشخصات

  • نام محصول: دستگاه سیر له‌کن
  • اندازه‌های استاندارد: ۱۷۲*۶۵*۳۴ میلی‌متر
  • وزن محصول: ۱۲۸ گرم
  • مواد: نایلون + فایبرگلاس

تصاویر همه از محصول واقعی گرفته شده‌اند، اما به دلیل تفاوت در نور عکاسی و وضوح کامپیوتر، ممکن است تفاوت رنگ جزئی بین عکس‌ها و محصول واقعی وجود داشته باشد.

طرز استفاده از سیر له‌کن

  1. مواد را آماده کنید.
  2. حبه‌های سیر را اضافه کنید.
  3. نگه ‌دارید و فشار دهید.
  4. باقی‌مانده را با چاقو تمیز کنید.

چرا باید سیر له‌کن را خریداری کنیم؟

این محصول در وقت‌تان حین آشپزی صرفه‌جویی می‌کند، ضخیم و بادوام است و تا سال‌ها می‌توانید از آن استفاده کنید. همچنین تمیز کردن و شستشوی آن هم راحت است.

جمع‌بندی

گاهی یک تغییر کوچک در روند انجام کاری، می‌تواند نتایج مثبت زیادی برجای بگذارد. از این سیر له‌کن در فرآیند آشپزی کمک بگیرید تا به همین نتیجه برسید!